Hoeveel keratin hair extensions heb ik nodig voor een volledig hoofd?

Wanneer men zich vaak bezighoudt met hair extensions, kunt u zich afvragen hoeveel strengen u nodig heeft om een goed resultaat te bereiken, maar er is geen uniek antwoord omdat u moet uitgaan van het effect, als je beter wilt begrijpen wat je eraan wilt uitgeven.


Hoewel hair extensions enige tijd geleden slechts een manier waren om langer haar te hebben, zouden we nu, dankzij de verbazingwekkende haarkwaliteit die we hebben en de trendontwikkeling, er bijvoorbeeld aan kunnen denken dat hair extensions kort haar blijven hebben.

Een geweldige kleurenring voor hair extensions zou je kunnen helpen om gemakkelijk je haarkleur te veranderen zonder je natuurlijke haar “echt” te veranderen, of je kunt aan het aanbrengen van extensions denken alleen maar omdat je hoofd niet dik genoeg is, zodat je meer volume wenst.

Er zijn dus, uitgaande van jouw behoeften, verschillende hoeveelheden hair extensions voor verschillende resultaten, en daarom ook verschillende kosten.

Hoeveel stuks hair extensions zijn voldoende voor een vol hoofd?

Om Keratin-bond hair extensions op het volledige hoofd aan te brengen heeft u 125 tot 150 strengen nodig met een inwerktijd tussen 90 en 15 minuten.

Hoeveel strengen en tijd heb ik nodig voor een volume-effect?

Als je volume aan je natuurlijke haar wilt toevoegen, is het niet nodig om de hele hoofd met hair extensions te vullen, omdat het aanbrengen op het bovenste achterhoofd en de zijkanten voldoende is om een mooi volume te krijgen. In dit geval heeft u 50-75 strengen nodig die in 45-90 minuten zijn aangebracht.

Hoeveel hair extensions heb ik nodig voor een kleur- of highlight-effect?

De nieuwste reden om voor hair extensions te kiezen is om te voorkomen dat het natuurlijk haar wordt ontkleurd en gekleurd om het gezond te houden voor chemische ingrediënten. Dankzij de luxueuze kleurenring is het inderdaad gemakkelijk mogelijk om een highlight-effect te creëren, bijvoorbeeld door blonde lokken te gebruiken op kastanjebruin natuurlijk haar , of om slechts een paar hair extensions in een gekke kleur toe te voegen om jezelf te verwennen voor een speciale gelegenheid of gewoon om je ijdelheid te bevredigen.

In deze gevallen hangt het aantal aan te brengen strengen af van het gewenste kleureffect!